Valge — kindel valik ka laste- ja noortetoas


Valge — kindel valik ka laste- ja noortetoas
UNI SHINE neiuleMeblik

Lastetuba sisustades peame silmas pidama, et see ei ole ainult magamistuba. See on koht, kus laps õpib, mängib ja kohtub sõpradega. Järgnevalt soovitused, mis täidavad nii lapse kui ka lapsevanema ootused.

Alustame Mebliku ja lastevanemate jaoks kindlasti kõige olulisemast — turvalisusest ja funktsionaalsusest. Need on omadused, millega on arvestatud mööbli tootmisel. Vaikselt sulguvad süsteemid kummutitel ja kapiustel (Blumi kinnitusvahendid). Lastetoasarjadel on kõik kummutid, raamaturiiulid ja kapid seina külge kinnitatavad, et ka kõige seiklushimulisem laps tunneks ennast oma toas turvaliselt. Mebliku mööblile on väljastatud mainekas TÜV-sertifikaat, mis lubab turvaliselt müüa tooteid igas Euroopa riigis.

Milliseid värve ja aksessuaare valida?

Kui Teie laps või teismeline vahetab hobisid ja huvialasid kiiremini, kui meie suudame lapsevanemana nendega sammu pidada, siis on kõige parem ja kindlam sisutamise valikul valge mööbel. See on sellel hooajal jätkuvalt kõige trendikam ja moodsam valik, millele lisatakse aktsent oma lemmikvärvi või parasjagu moes oleva aktsentvärviga. Mebliku mööblisarjades leidub selliseid kollektsioone päris mitmeid: Basic, Bianco, Nordic ja UNI.

UNI WHITE noorukile Meblik

Kui olete otsustanud sisustada toa valge mati mööbliga, saab tuua värvi kas seinavärviga, aksessuaaridega, aknakatetega või valgustusega — lähtudes parasjagu lapse vanusest või hobidest.

Nendele, kellele meeldib samal ajal modernne ja klassikalises stiilis mööbel, sobib suurepäraselt valgete esipaneelidega ja tammepuidu tooni külgedega kollektsioon UNI Nature. See kollektsioon sobib nii klassikalise kui ka praegu moes oleva Skandinaavia stiili austajatele.

UNI NATURE neiule Meblik

Neil, kes soovivad valget, aga elegantset lahendust, soovitame valida valge kõrgläikega kollektsiooni UNI Shine.

UNI SHINE neiule Meblik

Kui otsite universaalset ja tagasihoidliku lahendusega valget mööblit, tutvuge Mebliku sarjadega Basic, Bianco, Nordic ja UNI. Valides nende kollektsioonide hulgast lapsele või noorukile sisustuse, võite olla kindel, et sisustate toa aastateks — tagatud on nii turvalisus, funktsionaalsus kui ka moodsad lahendused. Valge mööbliga on lihtne interjööri vastavalt lapse vanusele muuta. Samuti on valge mööbel sobilik nii poisi kui ka tüdruku toa sisustamiseks.

Mebliku suure valikuga saab tutvuda www.meblik.ee ja salongides Tallinnas Järve Keskuses ja Tartus Sisustus E Kaubamajas.

Superkodu on jõudnud täpselt poolele teele ning sel korral sisustame lastetoa. Lastetuba on oluline ruum, milles peab ühtmoodi sujuma nii õppetöö kui ka puhkeaeg. Kuidas me selle sisustame? Nagu ikka - valik on sinu!


Superkodu lastetuba on roheline!

60% häältega võitis lastetoa hääletuse lastetoa kollektsioon X Green Mebliku mööblisalongist! Lisaks on meil ka võitja auhinnale - kinkekaart Mebliku mööblisalongist 500€ väärtuses. Palju õnne Mariaana, võtame sinuga ühendust!

Võitis Kollektsioon X Green 60% osakaaluga.