Isku kingib Eesti Vabariigi 100. juubeliks klassitäie mööblit!


Isku kingib Eesti Vabariigi 100. juubeliks klassitäie mööblit!
Pixabay

Mööblifirma Isku Baltics OÜ kingib Eesti Vabariigi 100. juubeliks koolidele klassitäie mööblit. Kampaania vedajateks on Isku Baltics OÜ koostöös EV100 korraldustoimkonnaga ning osalema on oodatud kõik Eesti üldhariduskoolid. Kampaaniafondi annetab Isku 3% igalt ostult, mis on sooritatud ajavahemikus 24.11.2017 - 24.02.2018. Võitjad loositakse välja juba veebruari lõpus.

''Isku on teinud palju tööd koolimööbli arendamisel olles üks vähestest Euroopas asuvatest mööblitootjatest, mis pakub õppeasutustele nii laiapõhjalisi terviklahendusi. Meie koolimööbli valik hõlmab nii tavapärast klassimööblit kui ka muude kooliruumide sisustust. Näiteks arvutiklasse, sotsiaalseid alasid ning sööklat ja muid multifunktsionaalseid kooliruume," kommenteeris Riina Erkmaa, Isku büroo- ja koolimööbli osakonna juhataja.

Registreerumise tähtajaks on 30. november ning meie suureks rõõmuks registreerus juba esimesel päeval üle 50 kooli. Iga kool saab ise valida, millist mööblit kõige enam vajab, olgu see siis tavaklass, arvutiklass või hoopis puhkeala, mis vajab uut ja värsket sisustust.

„Soomes teeb Isku tihedat koostööd Haridusministeeriumiga ja sisustab tulevikku suunatud aktiivse õpilahendustega koole. Ka meie siin Eestis usume, et vanamoodne koolimööbel ei sobitu tänapäeva õpilaste vajadustele vastavasse kaasaegsesse õpikeskkonda. Tehnoloogia pidev areng ja digitaalsus on kindel tulevik ning on aeg need uuendused koolides ka reaalselt kasutusele võtta, " lisas Erkmaa.

''Isku on pika ajalooga Soome ettevõte, mis saab õige pea 90-aastaseks. Eesti turul oleme tegutsenud juba 25 aastat. See annab meile piisavalt taustinfot, et teada, mida tähtpäevaks kinkida - Eesti tulevikule, meie lastele. Isku kutsub kõiki oma uusi ja vanu kliente üleskutsega liituma, mida rohkem kaupa soetavad meilt kampaaniaperioodil era- ja ärikliendid, seda rohkem saame ära teha Eesti koolide ja õpilaste jaoks," rääkis Aidas Barkauskas, Isku Baltikumi tegevjuht.

''Kui Isku oma ideega meie jutule tuli, olime kohe võlutud, sest selline praktiline kingitus on väga vajalik ning jääb kestma ka pikalt peale juubeliaastat," ütles Maarja-Liisa Soe, EV100 programmijuht.

Isku Baltics OÜ on Soome ISKU OY tütarfirma, mis Eestis tegutsenud aastast 1993. Isku toodab ja müüb kvaliteetmööblit nii koju, kontorisse kui kooli. Isku pakub kontorite ja teiste üldkasutatavate ruumide sisustamiseks büroo-, kooli-, hotelli- ja auditooriumimööblit. Kodu sisustamiseks on Iskul pakkuda lisaks mööblile ka tekstiilitooteid, vaipu ning palju teisi sisustustooteid.

Rohkem informatsiooni kampaania kohta: https://isku.ee/ev100

Superkodu on valmis!

Kümme nädalat ning täiesti tühjast korterist on saanud suurepäraselt sisustatud Superkodu. Viimases saates vaatame tagasi sellele, kuidas Superkodu sündis. Vaatame, millised on erinevad lahendused, mille valisid välja Delfi lugejad, tutvustame lahendusi ning teeme Superkodus ühe väikese ekskursiooni! Head vaatamist!