Tühjuse lummav võlu minimalistliku sisekujundusega korteris


Tühjuse lummav võlu minimalistliku sisekujundusega korteris
Foto: Fantastic Frank

Minimalistliku stiili juured on zen budismis, mis oma hoomamatus tarkuses õpetab muuhulgas ka maisest küllusest hoiduma. Iidsele tõele au andes on selles maailmavaates oma iva, sest askeetlikult lihtsas interjööris puhkab nii meel kui ka silm. See kodu on ideaalne näide rafineeritud sisekujundusest, kus on kõike täpselt niipalju kui eluks vaja ja mitte grammigi rohkem.

53 ruutmeetrine pind mõjub oma säravvalges viimistluses ja hoolsalt valitud detailides isegi suurem, kui ta tegelikult on. Valged seinad, hele puit ja naturaalsed materjalid loovad kerge ning karge meeleolu mõjumata sealjuures liiga steriilselt.

Ka kõige lihtsamgi kodu vajab natuke luksust ja sära. Siin on see saavutatud üksikute sisustusaksessuaaridega — kuldsete küünlajalgade ja ümarate klaasist vaasidega.

Köögis kohtub ajatu valge marmor ultramoodsa mööblidisainiga. Detailidest loobumine on kontseptsioon omaette ning panustatud pole isegi kapinuppudesse.

Magamistoa valgele foonile on toodud lisa pehme halli ja õrna helekollase näol.

Kummut ja garderoob on ühes stiilis ja nii lihtne, kui vähegi võimalik.

Tagasihoidlikul taustal hakkavad elama ka kõige pisemad detailid — nahast kapinupud on tõeliseks pilgupüüdjaks.

Moodne tõlgendus minimalistlikust aiast näeb ette kooslust metallist, betoonist, puidust ja üksikutest potitaimedest.

Ka vannituba lähtub põhimõttest “vähem on rohkem“ — riiulite asemel lebavad pesuvahendid hoopis põrandal.

Korteri juurde kuulub kaks ühist sauna — üks elektrikerisega “soome saun” ja teine põhjamaises kuues aurusaun.

Allikas: Fantastic Frank

Superkodu saade 2: loome super garderoobi!

Selles saates valime Superkodusse garderoobi ning räägime sellest, milline võiks olla üks mõnus terass. Garderoobide valik kodudesse ei ole just teab, mis lihtne tegevus, kuid super valikud on täiesti olemas, kui pöörduda professionaalide poole. Ja seda me teemegi.


Superkodu garderoob on selgunud!

Superkodu sai endale garderoobi! Pingelise ja peaaegu võrdse hääletuse võitis valik number kaks, ehk graniithall garderoobituba. Samuti soovime palju õnne loosimise võitjale, kelleks sel korral on Jaroslava Morina. Võtame sinuga ühendust!

Võitis Garderoobituba hall 53% osakaaluga.