Üheksa nutikat ja lihtsat sisekujundusideed


Üheksa nutikat ja lihtsat sisekujundusideed
K-Rauta

Sügise tulekul veedame aina rohkem aega siseruumides ning tahes tahtmata tekib soov kas mööblit ümber tõsta või seina uus tapeet panna. Siit leiadki mõned nutikad ja lihtsad sisekujundusideed, mida oma kodu sisustamisel kasutada

1. Lisa värvi ja pehmust

Mõne seina või selle osa üle värvimine või hoopis tapetseerimine on tegelikult küllaltki odav. Efektsust lisavad näiteks ainult ühe seina värvimine kontrastses toonis või meeleolukas mustris. Lillemotiiv on näiteks tapeetidel olnud läbiv trend juba aastaid.

2. Efektsed toataimed

Orhideede näol saad lilleilu nautida ka talvel, mil paljudel teistel kodutaimedel puhkeperiood. Osta aga mõni eriti efektne ja eriline toataim, et toale veidi särtsu lisada: laisavõitu taimesõbrale sobib kasvatamiseks näiteks mõni noliina perekonna esindajatest.

3. Palju valguspunkte

Lisaks üldvalgustile säti tuppa ka mõni seina-, põranda- ja lauavalgusti, et valguspunkte oleks palju, nii on lihtsam ka valgust oma soovidele reguleerida. Näiteks saad hubasuse loomiseks hõõg- ja halogeenlampidele paigaldada regulatoorid ehk dimmerid, mille abil saab mugavalt valgust vastavalt soovile ja vajadusele hämardada.

K-Rauta

4. Tähelepanu detailidele

Lühter klassikalise laelambi asemel, omapärane seinakell või antiiksed fotoraamid annavad ruumile mõnusa aktsendi ja omapära. Mõtle vähem asjade ja värvide kokkusobitamisele: näiteks mõni antiikne ese modernses ruumis on täpp i-le.

5. Pehmed ja soojad tekstiilid

Heegeldatud voodikatted, erineva suuruse ja värvikombinatsiooniga padjad ning pehmed toolikatted on mõnusad väikesed lisandid, mis loovad ruumides hubase ja õdusa olemise.

6. Nipsasjadele oma koht!

Mõned perele lähedased nipsasjad on interjööris loomulikult asendamatud. Saad need paigutada endale meelepärasele kohale, kuid nii, et nad võtaksid enda alla kas kindla riiuli või kapipealse. Vastasel juhul tekib ruumis liiga palju müra.

7. Kardinad annavad toale viimase lihvi

Sügisel ja talvel muutuvad kardinad jälle oluliseks sisustuselemendiks. Kardinate vahetamine võib muuta terve ruumi ilmet ning on lihtne viis kodu värskendamiseks.
Tänapäeval on kardinate valik lai ning lahendusi leidub igale maitsele. Praktilisemat lahendust pakuvad ka erinevad rulood ja ribikardinad, mida on võimalik lihtsalt ja põnevalt tekstiilikardinatega kombineerida. 


K-Rauta

8. Kirev lastetuba

Lastetuppa lisa midagi rõõmsavärvilist ja erksat, mängulised kardinad ja veidi efektsemad lahendused saad just siin ära kasutada. Enne suurte muudatuste läbiviimist leia kindlasti kompromiss ka oma lastega.

9. Meisterda ise!

Näiteks põrandakatte valimisel ei ole valik ainult sünteetilise ja naturaalse vaiba vahel, mis on mõlemad kohati üsna kallid ja tülikad puhastada. Mõnus alternatiiv on ise heegeldada värvikirev või pastelsetes toonides kaltsuvaip, mille võib valmis meisterdada kas või seismajäänud riietest!

Vaata K-rauta sisustuselementide valikut siin

Superkodu 8. saade - kodukontor

Olgugi, et tavaliselt on kontor ikka mujal, kui kodus, peaks ka kodustes tingimustes olema võimalik teha tööd keskendunult ning mugavalt. Millise kontorimööbli saab valida meie Superkodusse?


Superkodu kontorilahendus on loomulikult klassikaline

Klassika on ajatu ning sobib igasse keskkonda. Täpselt nii otsustasid ka meie vaatajad, et klassikaline stiil on see, mis esindagu Superkodus kontorimööblit. Ja selle me Superkodusse ka paigaldame. Klassikalise, kindla ning ajatu! Lisaks soovime omaltpoolt õnne ka meie auhinnamängu võitjale, kellega võtame ühendust!

Võitis Klassikaline 66% osakaaluga.