Miks eelistada eritellimusel garderoobisüsteemi


Miks eelistada eritellimusel garderoobisüsteemi
L-Uks

Meil kõigil on ööpäevas 24 tundi, mille efektiivne kasutamine sõltub paljuski harjumustest ja ümbritsevast keskkonnast. Globaalse edu saavutanud jaapanlannast Marie Kondo ütleb, et kodu on võimalik koristada ainult üks kord ja teha seda nii, et enam kunagi ei ole vaja paigutust ümber organiseerida. Tema õpetuse järgi tuleb kodust ära viia kõik asjad, mille suhtes meil puudub positiivne emotsioon. Samas soovitab ta valida mööblit, mis lihtsustab süsteemsuse ja korra loomist.

Garderoobisüsteemide üha kasvav populaarsus ja fenomen peitubki selles, et need aitavad meil kodus luua korda ning omada oma asjadest head ülevaadet. Meil kõigil on personaalsed eripärad ja sellest lähtuvalt erinevad nõuded mööblile, mida soetame.

L-Uks

Vaatamata sellele, et L-UKS on Eesti suurim garderoobisüsteemide tootja, oleme säilitanud võime olla paindlik. Iga toode ja tellimus on ainulaadne ning kordumatu nii mõõtude, materjalivaliku kui ka lahenduse osas. Püüame vastu tulla nii paljudele kliendi soovidele, kui see on võimalik. Meie eesmärk on alati leida kliendi soovidele vastav lahendus toodete konstrueerimisel, kaotamata seejuures toote kvaliteedis.

Kõik detailid, millest üks korralik garderoobtuba või garderoobikapp koosneb, on võrdselt olulised. Hoolitseme selle eest, et riiulisse peituvad riiulikandurid, liuguste soft-sulgurid, käepidemed või ka nende puudumine ja värvitoonide kombineerimine oleksid parimad.

Kvaliteetse garderoobisüsteemi alus on õige materjal

L-Uks

Suurem osa meie kodusest mööblist toodetakse melamiinplaadist ehk dekoreeritud puitlaastplaadist või ka saepuruplaadist. Tänapäevased Euroopa tervisenõuded välistavad ebatervislike või tervist kahjustavate mööbliplaatide tootmise ja kasutamise, mistõttu on tänapäeval põhjendamatu kunagine hirm materjalides leiduvate tervist kahjustavate koostisosade ees.

Melamiinplaadi peamine kvaliteeditunnus on hea pinnatihedus, mis annab vastupidavuse löökidele ja kriimustustele ning võimaldab riiuleid ja muud mööblit soovi korral ümber tõsta.

Seda silmas pidades on L-UKS valinud oma garderoobide riiulisüsteemi materjalide tarnijaks kõrge kvaliteediga Euroopa tootjad. 18 mm paksune melamiinplaat koos 1,0 mm paksuse ABS-servakandiga moodustab tugeva ja läbipaindumatu terviku.

Riiulisüsteemile erilisema ja massiivsema disaini saavutamiseks kasutatakse 28 mm paksust melamiinplaati. Soovi korral võib seda kasutada ka kappidel ainult väliskülgede ja laena, mis lisab massiivsust ja annab trendika väljanägemise.

Naturaalse puidu ja spooni eelistajatele on 19 mm spoonitud puitlaastplaat ning spoonitud 30 mm paksune tislerikilp ideaalsed materjalid mööbli ja liuguste valmistamiseks. Professionaalidena eelistame alati tislerikilpi, kuna see on kergem, jäigem ja vastupidavam.

L-Uks

Kõik see, mida silmaga ei näe, aga kasutades tunned kohe – parim

Lisavõimalused teevad kodusest garderoobikapist tõelise abilise. Saad iga uut päeva tervitada mõnusa positiivse emotsiooniga nüüd ja alati, sest enam ei ole vaja asju paaniliselt taga otsida. Võid unustada olukorra, kus hommikul kiirustades tõmbad põrandale kogu kapi sisu ja õhtul tulles vaatab see õnnetu hunnik sulle ikka vastu.

L-UKSi toodetavates garderoobides kasutame tänapäeval garderoobisüsteemide pea lahutamatuks osaks saanud kvaliteetseid ja vaikselt rullikutel liuglevaid Norscan Rolleri korve. Kõrge kvaliteet ja lai lisatoodete valik teeb nendest meie Eesti klientide hulgas ühe kõige meelepärasema korvisüsteemi.

Lisaks tavalistele rullikutele toetuvatele korvidele on Rolleri korvisüsteemides saadaval kingakorvid, restriiulid, viigipükste hoidjad, lipsuhoidjad, riidepuutorud, metallist traatriiulid jne. Selline valik tagab, et kõik sinu riided ja kingad saaksid endale kindla koha ning hommikul ärgates ja tööle kiirustades tead täpselt, kust midagi võtta.

Korvisüsteemide kõrval on magamistoa garderoobis pesu ja sokkide jaoks soovitatav kasutada ka sahtleid, mida leiate L-UKSi tootevalikust viie erineva esipaneeli tüübiga ja lugematu arvu variatsioonidega. Sahtlid liiguvad tänapäevastel pehme sulgumisega või push-to-open- ehk vajutamisel avanevatel siinidel.

L-Uks

Kui oled varjane ärkaja ja teised alles magavad, siis kasuta sahtli valgustit. Nii saad parema ülevaate sahtli sisust, seda teisi äratamata. Sahtlite paremaks ärakasutamiseks kaalu ka sahtlite sisu jaotuskarpe, millega saad hoida korda kellade, keede, vööde, lipsude jmt seas.

Veel kord detailidest

Garderoobikapil, mille ostad valmislahendusena või tellid eritellimusel, on väga suur vahe. See on tõesti umbes sama, kui sul on valida kiirtoidurestorani või à la carte'i restorani toidu vahel, mis on tehtud kvaliteetsest toorainest. Esimesel juhul on küll investeering väiksem, kuid seda napim on ka nauding võrreldes kvaliteetse toidu ja kauni atmosfääriga restoranis einestades.

Teadliku tarbijana vali investeering, mis kindlustab sulle kvaliteedi ja tagab rahulolu aastateks.

Superkodu saade 2: loome super garderoobi!

Selles saates valime Superkodusse garderoobi ning räägime sellest, milline võiks olla üks mõnus terass. Garderoobide valik kodudesse ei ole just teab, mis lihtne tegevus, kuid super valikud on täiesti olemas, kui pöörduda professionaalide poole. Ja seda me teemegi.


Superkodu garderoob on selgunud!

Superkodu sai endale garderoobi! Pingelise ja peaaegu võrdse hääletuse võitis valik number kaks, ehk graniithall garderoobituba. Samuti soovime palju õnne loosimise võitjale, kelleks sel korral on Jaroslava Morina. Võtame sinuga ühendust!

Võitis Garderoobituba hall 53% osakaaluga.