Kuidas kujundada turvalist beebi- ja lastetuba?


Kuidas kujundada turvalist beebi- ja lastetuba?
Meblik

Lapseootusega kaasneb alati kodu ümberplaneerimine ajaks, kui perre lisandub väike ilmakodanik. Mida soovitada vanematele, kel on käsil beebi- või lastetoa sisustamine? Kuidas teha väärt ja praktiline valik, mis rõõmustaks nii peret kui ka last pikki aastaid?

Mugav, praktiline, funktsionaalne. Ilus eelkõige

Asudes oma korteris või majas kujundama lapse tuba, olete te silmitsi suure väljakutsega. Kaaludes eri valikuid, peaksid vanemad arvestama lastetoamööblit valides, et mööbel, mille kasuks otsustatakse, peab olema kindlasti ilus ja tänapäevane, samuti turvaline, funktsionaalne, mugav ja praktiline.

Kõige olulisem, et kõik, mis teie last ümbritseb, oleks turvaline. Meblik on sellele mõelnud. Beebi- ja lastetoamööbel on kujundatud ja toodetud selliselt, et see oleks lapsele turvaline. Meblik arvestab, et põngerjad roomavad, ronivad, sikutavad, hüppavad ja avastavad seeläbi maailma.

Mis teeb Mebliku mööbli turvaliseks?

  • Kõik meie beebi- ja lastetoasarjade nurgad on ümarad.
  • Kõik sahtlid, kapiuksed ja mänguasjakastid on varustatud kvaliteetsete vaikselt sulguvate siinide ja hingedega, et lapse sõrmed ei jääks sahtli ega kapi vahele.
  • Kapid, kummutid, raamaturiiulid on varustatud kinnitusklambritega, et mööbel turvaliselt seina külge kinnitada.
  • Ökoloogilised värvid mööblil, seintel ja põrandal ei tekita allergiat.

Lapsele tasuks valida mööbel, mis on toonitud mittetoksiliste ja ökoloogiliste värvidega. Üksnes siis saab kindel olla, et lastetoas ei ole keemilisi aineid, mis võiksid lapsele kahjulikud olla või allergiat tekitada. Lastetoas tasuks ohutuid värve kasutada ka siseviimistluses. Võimalusel võiks eelistada naturaalseid materjale ka põrandal – need on soojemad ja mõnusamad. Meblik pakub oma tootevalikus ühtlasi villaseid vaipu, mis on soojad ja naturaalsed ning mis sobituvad ideaalselt teie lapse toa kujundusega.

Mööblit valides oleks hea, kui selle kvaliteedi kinnitamiseks oleks toodetele väljastatud vastav sertifikaat.

Vali funktsionaalne ja mugav mööbel!

Mähkimisalusega kummut
Mööbli puhul peaksid olema tasakaalus nii funktsionaalsus kui ka mugavus. Näiteks Mebliku kummut on mahukas ja praktiline, sellele on võimalik kinnitada mähkimislaud ja asetada
pehme mähkimisalus. See on ideaalse kõrgusega, et vanemad saaksid seda kasutada. Aasta pärast, kui mähkimislauda ei ole enam vaja, saab selle eemaldada ja kasutada kummutit edasi
lapse asjade hoiustamiseks.

Voodi, mis kasvab koos lapsega

Meblikust leiab praktilise lahendusega võrevoodi (70 x 140 cm), mille põhja on võimalik reguleerida eri kõrgustele. Lapse kasvades saab voodiküljed osaliselt eemaldada ning seejärel on võimalik võrevoodi muuta nn tavavoodiks, eemaldades küljed ja lisades turvapiirde. Seega on voodit võimalik kasutada mitu aastat. Järgmisena saate juba soetada tavamõõtmes voodi. Nii jäävad ära kulutused pikendatavatele vooditele ja madratsitele. Võrevoodile saab Meblikus muretseda erinevaid madratseid ja madratsi kattelina. Imekenad baldahhiinid ja voodipesu teevad voodist imelise pesa uinumiseks.

Sama mööbel täieneb lapse kasvades
Mebliku beebi- ja lastetoamööbli sarjades leiab erinevaid riidekapivõimalusi. Kappe on ühe, kahe, kolme uksega ning ka nurgakapina. Samuti on võimalik lisada kõrgendused. Kui laps kasvab, saab valitud sarjast soetada juurde raamaturiiuli, reguleeritava laua ja toolid.

Mebliku mööbli igat kollektsiooni kaunistab fassaadidel unikaalne 3D-graveering, mis iseloomustab igat sarja. Meblikust leiab suure valiku mööblit nii poisi kui ka tüdruku tuppa. Leiate rõõmsaid ja lõbusaid (Pirate, Happy Animals, Princess), samuti minimalistlikke ja ajatuid kollektsioone (Bianco Fiori / Mobile, Nordic).

Lapse tuba peab pakkuma rõõmu ja olema täidetud positiivsete emotsioonidega.
Mitmekesisus, erinevad lahendused ja turvalisus tõestavad, et Meblik on parim valik meie kõige olulisemale kliendile – teie lapsele.

Superkodu on jõudnud täpselt poolele teele ning sel korral sisustame lastetoa. Lastetuba on oluline ruum, milles peab ühtmoodi sujuma nii õppetöö kui ka puhkeaeg. Kuidas me selle sisustame? Nagu ikka - valik on sinu!


Superkodu lastetuba on roheline!

60% häältega võitis lastetoa hääletuse lastetoa kollektsioon X Green Mebliku mööblisalongist! Lisaks on meil ka võitja auhinnale - kinkekaart Mebliku mööblisalongist 500€ väärtuses. Palju õnne Mariaana, võtame sinuga ühendust!

Võitis Kollektsioon X Green 60% osakaaluga.