Stiilselt šokeeriv itaallane – valgustibränd Karman


Stiilselt šokeeriv itaallane – valgustibränd Karman
Hektor Light

See tugeva ja erilise identiteediga Itaalia bränd eristub teistest tavatult provokatiivse ja ainulaadse disaini poolest. Igal valgustil on oma lugu, mis tahab rääkimist, hing, mis vajab avamist.

Karmani toodetest peegeldub siiras soov pakkuda meelelahtust brändile omases šokeerivas võtmes. Kindlalt äratuntav ja tihti kõneainet pakkuv disaini käekiri on inspireeritud Itaalia juurtest ja ajaloost. Siin on teile tutvumiseks Karmani valgustite 2017. aasta isikupärane kollektsioon.

Matteo Ugolini disainitud valgustite sari Bacco on nime saanud veinijumala järgi. Valgustid on inspireeritud Itaalia ajaloost, viinamarjapõldude koristustöödest, veinivalmistamise traditsioonidest ja sellega seonduvast romantikast, kui ainukeseks valgustuseks oli küünlakuma. Aeg on edasi läinud ja romantilisel õhtusöögil asendab nüüd laua kesksel kohal krooninud küünalt pudelikujuline laetav valgusti, mis loob pehme atmosfääri.

Lauavalgusti Bacco valge mattklaasi varju jääb 3,3 W LED, mis kestab ühe laadimisega kuni kuus tundi. Aksessuaarina on võimalik juurde tellida metallkorv, mis lubab enam kui ühte lauavalgustit hõlpsasti kaasas kanda. Samast sarjast on saadaval nii ühe kui ka kuue kupliga rippvalgustid.


Valgustid Bacco

See keraamiline seinavalgusti on inspireeritud kaugetest maadest, reisidest, millest jäävad alles kaunid mälestused. Disainer Matteo Ugolini loodud valgusti Cubano, mis näeb välja nagu looduses pesitsev tuukan, rõhutab oma jõulise iseloomuliku nokaga brändi Karman filosoofiat: üllata, ole silmapaistev ja puuduta hinge.

Valgusti Cubano

Mis meenub sulle, kui mõtled Veneetsiale? On see teadmine, et tegemist on puhutud klaasi sünnilinnaga või on see päikese käes looklev ja sillerdav kanalite labürint, millesse lõikuvad mitmed laguunid.

Kõik see ja enamgi veel on olnud disainerite Luca De Bona ja Dario De Meo visiooniks, luues suuremõõtmelise (kuni 115 cm) valgusti Ghebo, mille sära ja sarnasus Veneetsia looklevate kanalitega ei jää kellelegi märkamata.

Metalset valgustit katab läbipaistev kunstiline klaas, mis viitab klaasimeistrite oskuste kaugele ulatuvale ajaloole. Nii sümboliseerib valgusti Ghebo tänapäevase ja traditsioonilise materjali kooskõla.

Valgusti Ghebo

Valgustite sari Makeup on kummardus Inglise teadlasele Sir Joseph Wilson Swanile, kes lõi 1850. aastal meile teada-tuntud tavalise lambipirni. Disainer Matteo Ugolini arvas, et kuigi lihtsuses peitub võlu, on tänapäeval alati ruumi omanäolisele kosmeetilisele stiliseerimisele. Nii lisas ta algsele disainile pisut „aluskreemi“, veidike „silmavärvi“, tilgake „huuleläiget“ ja natuke „ripsmetušši“. Ja Makeup oligi sündinud!

Pirni-, tilga- ja klassikalise kujuga matistatud või suitsuhalli tooniga valgustid kannavad endas avant-garde'i hõngu. Valgustite sarjas on saadaval nii seina-, ripp- kui ka süvisvalgustid ning rippuvad välisvalgustid.

Valgustid Makeup

Tutvu Kamani valgustivalikuga siin.

Superkodu kolmas saade - valgustus!

Valgustid ühes kodus on alati väga olulised. Valikuid on alati mitmeid ning lahendused võivad samuti olla väga erinevad. Kuid millised oleksid Superkodu jaoks parimad lahendused? Aita seda hääletades valida, ning osale auhinna loosis!


Just see on Superkodu valguslahendus!

Rahvas on rääkinud! Superkodu saab tänu Hektor Light'ile ja headele hääletajale Skandinaavia stiilis lambid. Nii otsustas koguni 61% hääletanutest. Valgust saab olema veelgi enam ka meie auhinnavõitja Kairi Luuri kodus, kellega võtame ühendust!

Võitis Skandinaavia stiil 61% osakaaluga.