Avar terrass või ruumikas rõdu on hubase kodu osaks


Avar terrass või ruumikas rõdu on hubase kodu osaks
Mariino Residentsid

Kui oled kasvõi korra sügiseses metsas juhtnud jalutama, tead, et sellele ilule midagi vastu panna on keerukas. Koduses interjööris on avatud aknad ning ideaalset päeva alustav hommikusöök terrassil või rõdul koos aurava kohvitassi ning päikesetervitusega lähim, mida sellele linnas saavutada.

Korterelamu juurde kuuluv rõdupind on tänaseks päevaks saanud pigem tavaks, kui eriliseks lisaks. Linnakorterite puhul on küllaltki tavapäraseks saanud pikliku kujuga rõdupind, mis on meeldivaks argumendiks kodu soetamisel, kuid praktilises elus vähe otstarbeliselt kasutatav. Sellistele tavaks saanud 4x2 m rõdupindadele on raske mahutada välimööblit ning oma kuju tõttu on neis liikumine väga piiritletud.

Avatud- või kinnise planeeringuga rõdu
Otstarbekas ning mugav rõdupind on piisavalt lai ning ka pikk, et võimaldada selle omanikul vastavalt soovile planeerida rõdu kujundust ja sisustamist. Veelgi rohkem võimalusi annab omanikule terrassi olemasolu. Terrass kuulub aga enamasti esimeste korruste elamute juurde. Avatud rõdud loovad visuaalse kuvandi rõdupinna ruumirohkusest ja avarusest ning võimaldavad nii-öelda „astuda õue“ otse oma elutoast. Samal ajal ei ole aga avatud rõdupind otstarbekas muutlikus ning sademeterohkes kliimas. Lume- ning vihmasaju korral on rõdupind märg ning samuti rikuvad sademed välimööblit. Kinniehitatud rõdu seevastu ei võimalda nautida värsket õhku ning otsest valgust.

Mariino Residentsid

Rohkelt võimalusi pakkuv rõdupind
Pirita teele rajatava Mariino Residentsid elamukvartali kõikide korterite juurde kuulub avar laudiskattega terrass või ruumikas sileda betoonpinnaga rõdu. Rõdupinnad on olenevalt korterist saadaval suurustes 5,2 m² kuni 7,5 m² ning terrassid 21,4 m² kuni 63 m². Terrassid ja rõdud on piisavalt avarad, et võimaldada selle omanikul kujundada endale meelepärane disain. Rõdupinnad võib soovi korral katta laudise, kunstmuru või põrandaplaatidega. Kõik Mariino Residentsid rõdud on teisaldavate klaasidega. Seega on rõdul olev sisustus kaitstud vihma eest ning rõdul olev välimööbel on kasutatav ka talveperioodil. Päikselise ilma korral saab aga rõduklaasid kõrvale lükata ning võtta päikest kodust lahkumata.

Mariino Residentsid

Mereäärne kodu Pirita teel pakub rohkelt kauneid vaateid, värskendavat mereõhku ning ümbritsevat rohelust. Mariino Residentside arhitektuuriline lahendus on terviklik, olemasolevat keskkonda, loodust ja inimmastaapi arvestav. Olulist tähelepanu on pööratud hoonete mahtude ja fassaadide kujundamisele, mis omakorda loovad esteetiliselt nauditava lahenduse. Hoonete välisfassaad on kaetud valge värvusega osaliselt keraamilise fassaadiplaadiga, mis mõjub ümbritsevas roheluses esinduslikult ja väärikalt. Mariino Residentsid elamukvartali esimene kortermaja on sissekolimiseks valmis koos terasside, suurte rõdude ning igas mõttes maalilise keskkonnaga.

Mariino Residentsid

Projektist lähemalt: www.mariino.ee

Superkodu saade 2: loome super garderoobi!

Selles saates valime Superkodusse garderoobi ning räägime sellest, milline võiks olla üks mõnus terass. Garderoobide valik kodudesse ei ole just teab, mis lihtne tegevus, kuid super valikud on täiesti olemas, kui pöörduda professionaalide poole. Ja seda me teemegi.


Superkodu garderoob on selgunud!

Superkodu sai endale garderoobi! Pingelise ja peaaegu võrdse hääletuse võitis valik number kaks, ehk graniithall garderoobituba. Samuti soovime palju õnne loosimise võitjale, kelleks sel korral on Jaroslava Morina. Võtame sinuga ühendust!

Võitis Garderoobituba hall 53% osakaaluga.