Vali moodsad ja soodsad noortepärased valgustid


Vali moodsad ja soodsad noortepärased valgustid
Hektor Light

Ajad ja stiilid muutuvad, inimeste ootused koos nendega. Soovide realiseerimisel aga peame ikka ja alati jääma ratsionaalseks ja mõistlikuks, arvestama võimaluste ning eelarvega. Siinkohal anname väikese valiku neile, kes ihkavad enesele trendikaid, noortepäraseid valgusteid, kui taskus on umbes 150 eurot.

Metallist kaunilt vormitud rippvalgusti Matilde diameeter on 35 cm. Industriaalstiilis valgusti on sobiv laua kohale riputamiseks nii elutoas kui ka köögis.

Kuulsa disaineri Tom Dixoni üks uusim rippvalgusti Etch Mini moodustub ruudukujulistest õhukestest lehtmetallplaatidest, millesse on söövitatud muster. Justkui iidsete meistrite metallitöö ja trükitöö suurepärane tulemus. Valgustit on saadaval kolme erinevat tooni (must, hõbedane, messing) ja kolmes erinevas mõõdus (15, 32, 50 cm), soovi korral ka viie kupliga valgustina.

Maakodu stiilis rippvalgusti Vintage on saadaval läbipaistvast või merevaiguvärvi klaasist ning vanamessingust kupliga variandina. Lae- ja kuplikinnitused on valmistatud antiikmessingust. Võimalik tellida ka siinikinnitusi, v.a süvistatavat laekinnitust.

Firma Trio merevaiguvärvi või suitsuklaasist rippvalgusti Calais diameetriga 20 cm. Valgusallikaks 60 W E27 või siis soklisse sobiv LED. Eriti efektselt mõjub Calais grupeeritult.

Rippvalgusti Para 380 on suurepärane valik büroosse või teenindusasutusse. Maksimaalne valgusallikas 260 W E27 või 12 W Led E27. Valikus must, hõbehall, punane või alumiiniumivärvi variant.

Vaata galeriist teisi suurepäraseid trendikaid ja noortepäraseid valgusteid ning loe nende kohta täispikast artiklist Hektor Lighti blogis.

Superkodu kolmas saade - valgustus!

Valgustid ühes kodus on alati väga olulised. Valikuid on alati mitmeid ning lahendused võivad samuti olla väga erinevad. Kuid millised oleksid Superkodu jaoks parimad lahendused? Aita seda hääletades valida, ning osale auhinna loosis!


Just see on Superkodu valguslahendus!

Rahvas on rääkinud! Superkodu saab tänu Hektor Light'ile ja headele hääletajale Skandinaavia stiilis lambid. Nii otsustas koguni 61% hääletanutest. Valgust saab olema veelgi enam ka meie auhinnavõitja Kairi Luuri kodus, kellega võtame ühendust!

Võitis Skandinaavia stiil 61% osakaaluga.