Laste- ja noortetoa värsked trendid


Laste- ja noortetoa värsked trendid
Meblik

Nagu riidemoes, on ka mööbli- ja sisustusmaailmas valdav samade trendide järgi joondumine ning innovaatiliste lahenduste leidmine. Meblik on just selline kaubamärk, mida võib eelkõige laste- ja noortemööbli vallas pidada uuenduslike ideede maaletoojaks.

Siiani on Meblik välja töötanud enam kui 40 erinevat laste- ja noortetoa kollektsiooni. Seega saab Meblikut pidada suurima valikuga lastetoamööbli müüjaks nii Eestis kui ka mujal. Meblik loob uusi trende ja otsib pidevalt uuendusi nii disainis kui ka tehnoloogias, arvestades kõige tähtsama kliendi – lapse – vajadusi. See pidevalt arenev kaubamärk on orienteeritud arenema vastavalt klientide soovidele. See on mööbel, millega saab sisustada lastetoa väikelapseeast noorukieani! Meblik on uuendusmeelne ja ajaga kaasas käiv kaubamärk, mille disainerid on loonud klientidele uusi trendikaid kollektsioone.

Reisihimulisele noorele: Travel

Kollektsioon on loodud reisihimulisele noorele. Inspireeriv ja hariv kooslus eelkõige noormeestele, aga miks mitte ka neidudele. Trendikad valged, hallid ja kollased toonid loovad tuppa mõnusa atmosfääri. Maailmakaart ja koordinaadid on oskuslikult graveeritud kappide esipaneelidesse, et avastada maailma. Tuba muutub dünaamiliseks ja seikluslikuks.

Eriti peened magnooliad: Grace

Pehmus, lihtsus ja elegants – need kolm sõna iseloomustavad kõige paremini Grace’i kollektsiooni. Selle vaieldamatu võlu juurde kuuluvad funktsionaalsus ja turvalisus.

Tagasihoidlik modernseks stiliseeritud õitsva magnoolia motiiv annab mööblile ajatu stiili. Valge läikiv pind on suurepärane alus 3D-tehnoloogia esiletõstmiseks. Vesiemulsioonvärviga kaetud õiepungad elavdavad ruumi ning täidavad toa tükikese looduse ja värskusega.

Noorte daamide trenditoonid: Fashion Mint ja Pink!

See on moeteadliku noore daami must have! Kõige uuenduslikum disain otse moelavadelt, kõige andekamatelt disaineritelt. Kollektsiooni Fashion iseloomustavad valge mati mööbli peale loodud graveeringud, mis toovad Pariisi ja luksuse hõngu noore inimese tuppa.

Fashion Pink on neile, kes armastavad õrna roosa pehmet ja luksuslikku tooni. Kollektsiooni iseloomustavad elegantsed kristallid käepidemetel ja voodi peatsil.

Fashion Mint on seevastu oma värvigamma poolest tõeliselt trendikas ja uuendusmeelne, olles saavutanud juba bestselleri ehk enim müüdud kollektsiooni tiitli. Värske piparmünt on energiline, tänapäevane ja šikk.

Minimalistlik ja trendikas: Uni Nature ja Uni White

Trendikad kollektsioonid minimalimist ja Skandinaavia stiilist lugupidavatele noortele!

Mahedad toonid on ajatud, samas jätavad luksusliku ja naturaalse tulemuse. Nende kollektsioonide puhul jääb noorel inimesel endal alati hea võimalus lisada kirevaid aksessuaare ja tuua tuppa lisatoone.

Minimalism ja Skandinaavia stiil ka beebituppa: Nordic

Kollektsioon, mis on helge ja valge, sobilik nii beebipoisile kui ka -tüdrukule.

Enim müüdud kollektsioon – Chill Out/LOL

Kollektsioon on uuendatud lahendus noortetoa mööblist. Huvitavad kombinatsioonid värvilistest riiulitest ja graveeringutest esipaneelidel on praeguste suundumuste vahva kooslus. Kollektsiooni soovitame spetsiaalselt teismelistele. Suur valik mööbliesemeid annab palju erinevaid võimalusi sisustamaks teismelise tuba, olenemata vanusest või soost.
Värvirikas ja energiline disain!

Alati on moes ka praegu aktuaalsed superkangelased ja Meblik on loonud spetsiaalsed kollektsioonid superkangelaste austajatele.

Suur uudis: Star Wars

Join The Dark Side – loo tõeline galaktika oma toas selle maagilise ulmekollektsiooniga. May The Force Be With You.

Sinu kõige parem sõber: Frozen

Kollektsioon on Disney uusim valik – külmades toonides detailid ja graveeringud Frozeni kollektsiooni tegelastega panevad teie väikese Elsa oma tuba veelgi rohkem armastama. Sisustage oma printsessi tuba tema lemmiktegelastega kollektsioonist Frozen.

Disney lemmiktegelased: Cars

Radiator Springsi elanikud on kolinud Sinu lapse tuppa! Väikeste poiste lemmiktegelased on oskuslikult graveeritud mööbli esipaneelidele. Kollektsiooni saab tellida nii maheda helesinise korpusega kui ka klassikalise valgega.

Teiste suurepäraste kollektsioonidega saab tutvuda www.meblik.ee ja salongides Tallinnas ja Tartus.

Superkodu on jõudnud täpselt poolele teele ning sel korral sisustame lastetoa. Lastetuba on oluline ruum, milles peab ühtmoodi sujuma nii õppetöö kui ka puhkeaeg. Kuidas me selle sisustame? Nagu ikka - valik on sinu!


Superkodu lastetuba on roheline!

60% häältega võitis lastetoa hääletuse lastetoa kollektsioon X Green Mebliku mööblisalongist! Lisaks on meil ka võitja auhinnale - kinkekaart Mebliku mööblisalongist 500€ väärtuses. Palju õnne Mariaana, võtame sinuga ühendust!

Võitis Kollektsioon X Green 60% osakaaluga.