Suur väljakutse vanematele – ühine lastetuba eri vanuses või soost lastele!


Suur väljakutse vanematele – ühine lastetuba eri vanuses või soost lastele!
UnifreshMeblik

Kuidas kujundada lastetuba, kui seda peavad jagama erinevas vanuses lapsed, poiss ja tüdruk või hoopis kaksikud?

Kas teil on rohkem kui kaks last, erinevast soost ja erinevas vanuses, kes oleks vaja mahutada ühte tuppa ning tahaksite, et lastele jääks privaatne nurgake, ent et tuba mõjuks ka ühtse tervikuna?

Meblik tuleb Teile appi mõningate huvitavate ja praktiliste lahenduste ning soovitustega, aidates teha valiku Mebliku laiast mööblikollektsioonide hulgast, et lastetuba täidaks nii laste kui ka vanemate ootused.

Mõned üldised soovitused, mida lastetuba kujundades silmas pidada

Üldiselt soovitame kasutada seintel neutraalset heledat tooni, kuid kui on soovi, võib toa visuaalseks eraldamiseks kasutada mitmeid variante, näiteks poisi toa poolel heledat pastelset sinist ja tüdruku poolel pastelset roosat. Olemas on erinevaid vahvaid seinakattematerjale, tapeete, kleebiseid jne.

Aknakattena soovitame neutraalses toonis voldikkardinaid, Rooma kardinaid või ruloosid. Suure valiku aknakatteid saate samuti valida Mebliku salongist.

Kui toas on vähe ruumi, võite soetada nari, millele saab lisada sahtli, kuhu saab paigutada kas lisamadratsi, mille kujul lisandub tuppa veel üks voodi, või kasutada seda panipaigana. Samuti on nutikas valik UP-lauad, mida saab vastavalt lapse kasvule reguleerida madalamaks ja kõrgemaks.

Kui asute mööblit valima, siis siinkohal tooksime välja mõned kollektsioonid, mida võiksite kaaluda Mebliku laiast valikust – need sobivad nii erinevas vanuses kui ka erinevast soost lastele.

Kui otsite ajatut ja klassikalise välimusega mööblit, siis soovitame ühes toas kasutada tüdrukule Bianco Fiori kollektsiooni ja poistele Bianco Mobile'i kollektsiooni. Need harmoneeruvad suurepäraselt. Väliselt sarnased, kuid kollektsioone eristavad väikesed detailid – kui tüdrukute voodi peatsisse on graveeritud valge roos, siis poiste sarjas vana auto pilt.

Bianco Fiori tüdrukule Meblik
Bianco Fiori beebieas poisile Meblik

Kui tuba jagavad väikelaps ja koolilaps, siis võiks valik langeda vahvale Funny ABC kollektsioonile, mis sobib suurepäraselt nii poisi kui ka tüdruku tuppa. Mööblifassaadidel on kasutatud erinevate värvitoonidega graveeritud tähti – see on ühtlasi nii lõbus kui ka hariv.

Funny ABC Meblik

Erinevas vanuses ja eri soost laste tuppa on suurepärane valik Nordicu sari. Unikaalne ja trendikas Skandinaavia disain. Tagasihoidlikud valged mööblifassaadid loovad suurepärase terviku helehalli Norra männi dekooriga mööblikarkassiga.

Nordic Meblik

Universaalsed lastekollektsioonid, mis sobiksid nii poisi kui ka tüdruku tuppa, on ühtlasi Happy Animals, Savann, Winnie Puhh ja sõbrad.

Vahvad kollektsioonid, mille fassaadidel kohtuvad lapsed vallatute loomadega.

Happy Animals Meblik

Kui tuba peavad jagama juba kooliealised või teismelised noored, siis siingi saab suurepärase valiku teha Mebliku noorte kollektsioonidest. Sobivaid kollektsioone on ligi kümme. Siinkohal tooks välja näiteks X-White'i ja Uni Freshi kollektsioonid. Mõlemad on trendikad ja funktsionaalsed, samas sobivad ideaalselt nii noore neiu kui ka noormehe tuppa.

X White Meblik
Unifresh Meblik

Kui valiku tegemine on raske, siis saab abi Meblik Sisustussalongi müügikonsultantidelt. Kui aga soovite saada personaalset sisekujundust, siis siingi tulevad appi Mebliku tehase disainerid, kes teevad vastavalt teie toa mõõtudeleTeie lastetoale 3D-plaanidel sisekujunduse.

Suurem valik kollektsioone on nähtaval www.meblik.ee ja Mebliku Sisustussalongides Tallinnas ja Tartus.

Superkodu on jõudnud täpselt poolele teele ning sel korral sisustame lastetoa. Lastetuba on oluline ruum, milles peab ühtmoodi sujuma nii õppetöö kui ka puhkeaeg. Kuidas me selle sisustame? Nagu ikka - valik on sinu!


Superkodu lastetuba on roheline!

60% häältega võitis lastetoa hääletuse lastetoa kollektsioon X Green Mebliku mööblisalongist! Lisaks on meil ka võitja auhinnale - kinkekaart Mebliku mööblisalongist 500€ väärtuses. Palju õnne Mariaana, võtame sinuga ühendust!

Võitis Kollektsioon X Green 60% osakaaluga.