Seitse mööblieset, mida sisekujundajad soovitavad elamises vältida


Seitse mööblieset, mida sisekujundajad soovitavad elamises vältida
Foto: Shutterstock

Mööbel on ilma kahtlusteta sisekujunduse juures üks olulisemaid elemente — see annab ruumile näo ja defineerib selle stiili. Teisalt peab olema mööbel funktsionaalne ja mugav ning sobima mitte ainult ruumi, vaid ka omaniku elukorraldusega. Head mööblit, mis suudaks täita kõiki tingimusi, ei olegi nii lihtne valida. Millised on aga mööblitükid, mille soetamise soovitavad sisekujundajad ilma pikemate kõhklusteta koheselt välistada?

1. Magamistoakomplektid

Iseenesest võib ju olla mugav osta korraga ühest sarjast voodi, öökapp, kummut ja ehk ka riidekapp, kuid on vähe tõenäoline, et kõik need esemed just sinu ruumi suurusega ideaalselt sobivad. Kui tegu ei ole just peensusteni läbimõeldud tippdisainiga, mõjub liiga üheülbaline mööbel ka raskelt ja igavalt.

Sisekujundaja nipp: kombineeri omavahel erinevaid mööbliesemeid ning lähtu mööbli valikul magamistoa mõõtmetest. Erinevaid materjale omavahel sobitades on tulemus mitmekihilisem ja põnevam.

Superkodu saade 2: loome super garderoobi!

Selles saates valime Superkodusse garderoobi ning räägime sellest, milline võiks olla üks mõnus terass. Garderoobide valik kodudesse ei ole just teab, mis lihtne tegevus, kuid super valikud on täiesti olemas, kui pöörduda professionaalide poole. Ja seda me teemegi.


Superkodu garderoob on selgunud!

Superkodu sai endale garderoobi! Pingelise ja peaaegu võrdse hääletuse võitis valik number kaks, ehk graniithall garderoobituba. Samuti soovime palju õnne loosimise võitjale, kelleks sel korral on Jaroslava Morina. Võtame sinuga ühendust!

Võitis Garderoobituba hall 53% osakaaluga.